DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

Don't tell your dreams, show them.

Är det någonting som jag är fruktansvärt dålig på, så är det att vara tyst. Tyst om mina tankar och ideér samt mina drömmar. Det fina ordspråket "Don't tell anyone your dreams, show them" är något som jag skulle vilja efterfölja, men den sortens integritet har jag inte. Jag är som en öppen bok och det kan framställas som jag är en sådan där människa med "mycket snack men lite verkstad" och det är en image som jag vill arbeta bort. Har försökt att inte berätta om mina planer, framtidsdrömmar för min sambo men det plågar min själ när jag inte "får" berätta. Hur mycket jag än försöker vara en person som bara gör, så är jag en person som berättar. Jag gillar att berätta, fundera, planera, drömma och fantisera istället för att göra. Jag tycker om att måla upp en framtid som inte ligger i linje med min verklighet, det är väl någon försvarsmekanism som jag har för att hantera nuet.

 

Så? Vad är det för dröm jag har nu som jag egentligen inte borde berätta för er? Jag skulle vilja skriva mer, skriva krönikor och en dag kunna ge ut en bok. Jag tänker att jag kommer börja en skrivarkurs för att utveckla mitt skrivande och börja skriva mer regelbundet här. Jag kommer skriva om precis allt som intresserar mig. Förut försökte jag hålla mig till ett ämne, men tycker det blir begränsade då jag mest bara vill skriva det som kommer upp i huvudet. Kom ihåg, ni som läser min blogg att ta det jag skriver med en nypa salt, iallafall när det kommer till vad jag kommer och vill göra. Jag är den som kommer med ideér och så får någon annan sätta dem i verk! Jag är en projektledare. (eller?) ja, ni märker ju att jag har ett stort behov att sätta etikett på mig själv, hitta mig, så det är väl det ni kommer få läsa om, MIG. Vem är jag? och vem vill jag bli? Är jag den jag är nu för alltid?

 

Varmt välkommen <3

Dela på Facebook
Please reload