DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

att uppskatta sin partner

Ibland är det svårt att uppskatta de människor man har i livet och speciellt visa det till sina nära. Livet rullar på och man har sina egna laster att hantera. Jag lever dagligen ihop med min drömmänniska, och när vardagen rullar på så är det lätt hänt att det glöms bort. När jag hörde denna låt (anywhere, Rita Ora) och speciellt denna mening "Just anywhere whit you" så kom det en våg av kärlek. Det spelar ingen roll vart jag i världen är, bara han är med mig, bara jag får vara hans, få utveckla och upptäcka livet med honom, så är jag nöjd. Om jag får beskriva min kärlek med ett ord: trygghet. Hans sätt att skapa trygget är magiskt. Han är precis den jag behöver i mitt liv, han var den jag alltid väntade på.

 

Dela på Facebook
Please reload