DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

såhär många träningspass blev det i januari

 Jag hade tänkt att 2018 skulle bli mitt hälsosamma år, men motivationen till det försvann lika snabbt som jag skrev upp det. Ambitiös som jag är skrev jag upp en målbild, mål, delmål, mina fällor, verktyg - allt som man ska göra för att lyckas med sina mål (enligt alla självhjälpsböcker om ett bättre liv) men ÄNDÅ tar jag mig inte för det. Jag tänker att det inte går fixa det här bara under 12 månader utan någonting som får ta tid, det är ett livslångsarbete det här för mig.

 

Jag har i alla fall satt som mål att jag ska träna 16 pass i månaden (fyra dagar i veckan) och det innefattar ett rörlighetspass, konditionspass, corepass och styrkepass. Det gick väldigt bra i början (som det alltid gör efter nyår då man vill ha en fräsch start) När jag var envis nog med att köra ett CXWORX pass förra veckan så sa kroppen stopp. Det passet är alldeles för tungt för mig att köra (och jag hade det på känn) men ville driva det här "måste träna mina 16 pass i veckan" och sen var jag sängliggandes (kunde inte det praktiskt) för jag var tvungen att jobba och leva mitt liv, men de enda jag hade vela gjort var att ligga i sängen och låta kroppen vila. Jag har inte tränat någonting sen dess men bokat in mig på INTENSE core i morgon. Vill gärna starta februari bättre. Kroppen klarar av de passet bättre då det är enklare att anpassa till sin nivå.

 

Jag har haft problem med min rygg sen mitten av min graviditet och hela 2017 var en enda smärtsam röra och jag är så ledsen att det inte blir bra. Det känns som att jag aldrig mer kommer kunna träna på en högre nivå än det jag gör nu. Att jag inte kommer kunna springa igen, kunna lägga på mer vikter. Alltid behöva tänka ett varv extra innan jag gör något. Känns som att jag aldrig kommer kunna vara med på bounce med min familj, köra badminton med min familj, inte spontant leka med min hund eller barn. Det är nästan omöjligt för mig att arbeta kvar på IKEA. Jag vänder ut och in på mig själv för att hitta ett arbete som min kropp klarar av. Livet känns begränsande, de påverkar allt i mitt liv.

 

Jag stoppar huvudet i sanden, använder mitt stödbälte, laborerar med övningar, förnekar och hoppas på att februari månad blir bättre rent träningsmässigt! Förhoppningsvis blir jag starkare, stabilare, rörligare som gör min rygg bättre. Kör stenhårt på att 2018 ska bli mitt hälsosamma år!

Dela på Facebook
Please reload