DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

Sjukt häftigt! Knepet för att hitta dina borttappade nycklar.

Förra veckan fick Leah leka med mina nycklar för att sysselsätta henne med något medan jag packade om min träningsväska. När jag var klar med detta och Leah uttråkad med nycklarna så plockade jag upp henne och märker att mina nycklar är borta. Jag börjar leta precis överallt, där jag tänker Leah har kunnat slängt iväg dem (under skåp, skrivbord, leklådor, väskor, skor) men inga nycklar till synes. Tänkte inte mer på det, utan tänker att nycklarna dyker väl upp så småning om.

 

Veckan går och jag letar fortfarande, blir frustrerad och lite smått stressad över att jag behöver lämna hemmet olåst. Börjar fundera på om jag kanske skulle kontakta ett medium? Jag är ju lite vidskeplig av mig och tänkte det kan ju vara värt ett försök. Sökte runt på google efter ett medium men ingen kändes lockande, men tillslut föll jag över den här artikeln, "sax och nycklar på en fönsterbänk" så ska det man tappat dyka upp. Det kändes något andligt över det hela och kände ett litet obehag, tänk om det skulle funka? Sökte vidare för att se om vad folk tänker om detta. Hamna på något forum där flera hade testat detta och fått resultat.

 

Såhär går det till

Lägg en sax och en nyckelknippa (inte några nycklar som du behöver på ett tag) på en fönsterbänk. Inom ett dygn ska det du tappat bort uppenbara sig och du kommer att hitta det du söker. Det kan vara genom att du får en tanke om vart det kan ligga, eller bara dyka upp framför näsan på dig. Det viktigaste är att du låter saxen och nycklarna ligga orörda och ha en positiv inställning till det hela.

 

Jag gick ner till köket och lade saxen och nyckelknippa på fönsterbänken och hoppades på det bästa. I början var jag väldigt förväntansfull och hade hoppats på lite magi (att de bara helt plötsligt skulle ligga på bordet), men ganska snabbt försvann den känslan och jag glömde helt bort att jag lagt saxen och nycklarna på fönsterbänken efter ett par timmar. Jag åkte iväg till öppna förskolan med Leah för att träffa hennes kusin med mamman. När Leah började känna sig nöjd efter allt stoj, klädde jag på henne och rätta till i skötväskan. VAD TROR NI ATT JAG GLIMTAR?...... mina hemmanycklar!

Tänk att knepet verkligen funkade! Inom ett dygn ska det du letar efter uppenbara sig! Kändes väldigt magiskt och jag blev pirrig i kroppen, shit! Sjukt häftigt! Ni måste testa detta om ni någon gång tappar bort nycklar eller något annat. Värt ett försök!

 

Har ni varit med om något likande? Eller hur gör ni när ni tappat bort saker?

Dela på Facebook
Please reload