DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

Ibland mår jag inte så bra

Jag har som mål att skriva någonting varje dag på min blogg, dels för att jag vill bli bättre på att skriva och sedan behöver jag få skriva av mig, om precis allt. Jag har så mycket onödiga, tramsiga tankar inom mig som behöver få skrivas ner, annars blir det för mycket hos mig. Ni få se denna blogg som mitt verktyg för att faktiskt må bra. Nu har det inte blivit något inlägg på några dagar för att jag har verkligen inte mått bra alls.

 

En dag i sjuan fick jag en konstig känsla i magen som jag aldrig hade känt förut. Det kändes olustigt, det kändes tomt, det kändes bara inte bra. Det var den dagen som min psykiska ohälsa började. De eskalerade ganska snabbt för att bli väldigt dåligt och på min 18 års dag bestämde jag mig för "nu är jag vuxen, nu kan jag inte hålla på med sådant här trams längre" - sagt och gjort slutade jag med självskadebeteende och varit fri från det sen dess. Däremot kommer de här dipparna för mig, där jag inte mår bra. Det är inte förens nu som jag funderar på om jag kanske har brist på någonting, för jag vill inte ha det såhär för resten av mitt liv, det håller inte! Jag kan skämmas över att det inte kunna säga till de personer som känt mig sen sjuan "jo, men det är bra nu, jag har kommit över alla händelser sen dess, jag är vuxen och livet har löst sig" utan det är samma visa hela tiden. Jag är så trött på detta, så jag har sökt hjälp.

 

Mitt hälsosammaste år 2018, here i come

Tanken med det här målet var inte vara hälsosam från start, utan sakta men säkert förändra mitt liv. Förändra destruktiva mönster till det bättre, förstärka det som redan är bra. Jag har reflekterat mycket över mitt liv och vem jag är och nu får jag testa nya vägar för att få förändring. Det bästa hos mig är att jag har stark framtidstro. Det kommer att bli bättre, bara om jag kämpar på!

 

Nu vet ni, när jag inte har skrivit på några dagar är det för att mitt mående inte är på topp. Känner att jag inte vill dela med mig av de stunderna och jag tror de skulle bli tråkigt för er att läsa. Nu känner jag mig lite bättre, har mer motivation till att skriva igen om allt som far förbi mina tankar.

 

Hoppas ni har haft en bra vecka!

Dela på Facebook
Please reload