DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

Kärleken tillhör inte hetroförhållanden

Idag är det kärlekens dag och jag tycker att det är en dag som vi kan tänka lite extra på hur vi visar uppskattning och kärlektill våra medmänniskor samt nära och kära. Det är lätt att häva ur sig att "kärlek det kan man visa året om, det behövs ingen speciell dag för det" - men hinner vi? gör vi det? hur visar vi det? Vad gör det om en dag uppmuntrar oss till att visa lite mer kärlek än någon annan dag? Visa din kärlek, din omtanka och uppskattning på ditt sätt och inte på det sätt som kapitalismen uppmanar dig till "köpt detta till din älskade" | -

 

Kärleken tillhör inte till hetroförhållanden utan kärleken tillhör alla!

 

Jag tycker det är tråkigt att denna dag har fått sitt fokus på att man måste ha en partner för att fira denna dag. Ni som är singlar kan med lätthet bjuda ut era bästa vänner, föräldrar, syskon på en fin middag och visa er uppskattning. Jag som har ett förhållande kan också passa på att visa extra kärlek och uppmuntran till mina vänner. Visste ni att det finns en speciell dag för någonting varje dag? T.ex. i morgon är det geléhallonens dag (de är väl onödigt, men hur ofta unnar du dig geléhallon?) Haha, så njut av dagen och visa lite extra KÄRLEK TILL DIG SJÄLV!

 

Glad alla hjärtans dag, fina medmänniskor!

Dela på Facebook
Please reload