DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

När jag har fyllt 30 år ska mitt liv vara i balans.

Känns som att "livet" börjar igen när lillen börjar på förskolan (men livet började exakt de ögonblick jag föddes) men jag har väldigt lätt för att känna mig begränsad och inte se möjligheter eller tillfällen som ges mig, antingen har jag för mycket fritid eller för lite fritid. Livet borde ha blivit mer innehållsrikt när lillen kom, livet borde ju ha börjat då? Barn är ju livet! Och det stämmer mycket rikigt, lillen har gett mig en större mening att leva vidare. Hon ger mig massa glädje, men att tillbringa 24/7 med en liten människa tär på krafterna och den här _egna tiden_ som många föräldrar tjatar om är minnemal. Det blir roligare ju mer lillen växer och blir medveten om sig själv. Hon är i en fas där hon förstår olika mönster och nu börjar vår första föräldrarutmaning. Vara konsekvent och inte låta henne styra. Uh, jag är glad att jag har min sambo, han är bra när det kommer till sådant här. Jag är bra på att trösta och leka.

 

Jag kommer få fler möjligheter att göra en förändring i min vardag när lillen börjar förskolan. Jag kommer kunna utöka arbetstimmar samtidigt som jag får mer tid till mina intressen och min hund. Det som känns mest begränsande i mitt liv nu är ekonomin, de sätter stopp för väldigt mycket av de jag vill göra. Ja, det såhär mitt liv ser ut, jag ändrar och byter inriktning hela tiden, har ingenting fast och står ut med en sak i ett halvår för att sedan byta. Jag vill mest bara hitta någonting som är mer konstant som jag kan nöja mig med. Så, när lillen börjar förskolan så ska jag skapa de liv jag vill ha under en längre tid. Jag kan inte ha det såhär som jag haft under många år, hoppa fram och tillbaka, jag vill landa och köra på det.

 

Jag har satt som mål för mig själv att när jag är 30 år då ska livet vara i balans. Det innebär att jag har ett arbete som ger mig bra betalt, har mitt drömhem, utövar de intressen som jag vill prioritera och testar regelbundet på nya saker. Lever mitt perfekta familjeliv. (ehm, perfekt i mina ögon)! Hittills har jag lyckats med alla sådana milstolpar jag satt upp för mig själv "innan jag är 20 ska ja ha flyttat från Östersund" "När jag är 25 ska jag ha barn" och så vidare.

 

Hur ser ni på livet? Är ni där ni vill vara, eller vill ni någon annanstans?

Dela på Facebook
Please reload