DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

Såhär många pass blev det i februari

Februari startade inte alls något bra. Först blev jag ensam hemma med lillen så åka till gymmet var ingen idé alls. Därefter blev jag förkyld och träningen uteblev och fick senare ögoninflamation och kände mig inte kry att åka iväg och träna. Hela februari passerade och jag fick ihop sammanlagt 2-3 pass under hela månaden. Det jag känner mig väldigt nöjd över att jag bara har missat att köra mitt magpass en gång sedan början av Januari. Nu börjar mars och jag får ta nya tag!

 

MITT NYA UPPLÄGG FÖR MARS

Måndag: Rörlighet

Tisdag: mammaträning med instruktör

Onsdag: Indoor walking

Torsdag: Intense Core

Söndag: (om lusten finns) boxpass.

 

Boxpasset vill jag mest gå på för att få lite inspiration och idér för mitt egna boxpass som jag håller varje torsdag på fitness24seven. Jag känner att jag har stangerat lite och behöver ta mig vidare.

 

De pass som jag har svårt att komma iväg på är mitt rörlighetspass och styrketräningspass. Mag och- konditionspasset är gruppträningar som det är enkelt att boka in sig på samt någon annan leder passet åt mig. När jag inte har någon specifik plan, mål, mening med min träning (alltså tränar för att tävla) har jag inte samma diciplin att ta mig till gymmet. Jag vill helst tävla i något, men eftersom min kropp inte är redo för större belastningar så får jag försöka ta mig till gymmet ändå för att bli starkare så att jag kanske en dag klarar av att tävla igen i någon sport.

såhär ser mina knäböj ut efter en månads rörlighetsträning. Målet är att kunna gå ner utan att de gör ont.

 

Hur har din träningmånad sett ut? Har du svårt för att ta dig till dina planerade pass?

Du kan läsa om sammanställningen för Januari här!

 

Ha en bra torsdag och du är varmt välkommen att gilla, dela och kommentera inlägg. Då vet jag vilka utav mina inlägg ni tycker om och vad jag ska skriva mer om!

Dela på Facebook
Please reload