DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

Vaknar upp med en skogsmus prasslandes vid mitt ansikte!

Katten Ozzy som bor hemma hos oss har med tiden kommit in med fler skogsmöss än vanligt. Nu när vi har en övervåning där vi sover (ozzy med) kommer han upp med mössen han fångat. På Leahs födelsedag kom han in med en död mus i munnen och lika nöjt kom han upp i morse med en LEVANDE skogsmus i munnen. Jag vaknade av pipande, av rivande från både katt och mus. Inte kul! De for över sängen, under soffan, på väggarna, på MIG, på Leah!

 

Jag tog min dotter ner till köket, hämta en glassburk och skulle delta i musjakten. Kul att se hur Ozzy praktiserar sin instiktiva jakt mot musen. Det tog mig en halvtimme att fånga musen, under den tiden hann vi riva upp alla möbler och sängkläder som fanns för att få tag i den lilla panikslagna musen. Måste ha varit väldigt jobbigt för denna lilla skogsmus. Släppte skogsmusen fri sen utomhus och Ozzy fick fortsätta sin musjakt utomhus. Jättebra att han fångar de möss som nu försöker leta sig in i huset, däremot behöver han inte komma in med dem. De är söta, men inte tillräckligt söta för att jag ska vilja mysa med de i sängen. Blä! 

 

Nu sover Leah i barnvagnen, jag äter lite gott och Ozzy vilar upp sig i sängen. Vi ska efter Leah vaknat bege oss till gymmet för att köra ett rörlighetspass.

 

Ha en bra start på veckan! Hur skulle ni reagera om en mus kröp upp i er säng medan ni sov?

 

Dela på Facebook
Please reload