DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

12 SVÅRA FRÅGOR ATT BESVARA

 

Skulle du vilja leva i 1000 år eller 10 gånger 100 år?

Jag skulle nog vilja leva 1000 år. Dels för att få vara samma människa och utvecklas hela tiden. Det finns mycket att äta, göra och manupulera för att hålla sig stark och frisk trots hög ålder! 

 

Skulle du helst vilja ha ben som är lika långa som dina fingrar, eller fingrar som är lika långa som dina ben? 

Det skulle såklart se helt sjukt ut, ungefär som en benfoting (teckningar som barn ritar) och jag tänker mig också att övriga kroppen är i sin ordinarie storlek. Jag skulle välja ben som är lika långa som mina fingrar. Känns mest praktiskt, tänker på finmotoriken. 

 

Skulle du helst vilja vara analfabet, men kunna läsa andras tankar, eller bara kunna läsa. 

Jag skulle lätt välja att vara en analfabet och kunna läsa människors tankar. En analfabet har problem med att läsa, inte göra sig förstådd på andra sätt (kroppsspråk, tala etc) det blir som en ”superkraft” eller bara skitjobbigt att höra allas tankar hela tiden. 

 

Du är på en öde ö med en vacker man eller kvinna. Skulle du helst vilja att vara överdelen är en fisk, eller att underdelen är en fisk. 

Underdelen är en fisk. Tänker att om jag är överdelen måste jag hela tiden vara under vatten? Jag blir ju som en sjöjungfru och de är ju snygga…

 

Skulle du helst vilja vara 3 meter, eller 30 centimeter? 

Tänk att få vara en liten söt pyssling? Få bo i ett litet dockskåp? Ha små pyttekläder? Hänga med i någons jackficka? Det känns lättare att hänga med samhället som liten en jättestor jätte! 

 

Skulle du helst kunna springa 160 km/h, eller kunna flyga i 16 km/h? 

Jag älskar serien the flash. Han är snabbare än ljusets hastighet. Nu är 160 km/h inte i närheten av det. Lurigt det där. Första tanken var snabbhet, är mest praktiskt men det kanske är häftigt att flyga högt? Jag väljer nog att vara snabb. 

 

Skulle du helst vilja vara en drake, eller ha en drake? 

Lätt, såklart jag skulle vilja HA EN DRAKE! blir som filmen ”draktränaren” - jättehäftigt. 

 

Skulle du helst vilja vara attraherad av frukt, eller alltid ha ostbågekladd på dina fingrar? 

Känns som att det finns människor som redan är attraherade av frukt eller använder de som hjälpmedel under sextime. Jag tänker också att man kan kontrollera sin attraktion och inte falla för lusten så fort man ser en frukt. Jag väljer att vara attraherad till frukt. 

 

Skulle du helst vilja slippa oroa dig för pengar, eller helst leva i en värld full av pokemons? 

Jag älskar allt som har lite övernaturlighet, magiskt och fantasi över sig. Så, väljer nog att leva en värld med pokemons. 

 

Skullle du helst kunna prata vilket språk som helst flytande, eller kunna prata med djur? 

Prata med djur, fast de bara säger ”åh, boll” (om de är en hund) för då tänker jag att de även förstår mig och vi skulle kunna ha ett bättre utbyte med varandra, samt prata mig ur om något djur skulle attackera mig någon dag. 

 

Skulle du vilja ha en klocka som ringer varje gång du avslutat en mening eller en smärta i sidan varje gång någon säger ditt namn? 

Smärta varje gång någon säger mitt namn. Kan be folk att inte säga mitt namn. 

 

Skulle du helst bara kunna viska, eller bara kunna skrika? 

Kanske bara kunna viska. De är jobbigt för alla oavsett vilket. 

 

Vad skulle du ha svarat? gör testet här eller skriv ner dem som kommentar nedanför detta inlägg! Tycker det är kul att besvara på sådana frågor. Ha det bra!

Dela på Facebook
Please reload