DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

Jag vågar inte gå på hennes boxklasss

Varje torsdag klockan 17:00 håller jag ett boxpass på fitness24seven. Jag har arbetat där nu till och från snart i fem år. Jag tycker verkligen om att vara instruktör, det är ett utav mina drömmjobb och jag är glad att jag tog beslutet 2013 att utbilda mig till core och boxinstruktör. Mina klasser är nästan fullbokade och jag har ett gäng stammisar som kommer. Det är så otroligt kul och givande att se att mitt pass kan ge dem något. Det är också kul när deltagare och medlemmar pratar gott om mig ute på gymmet.

 

"Har du sett boxinstrutören?"

"Ja, shit"

"Hon är så himla vältränad, deffade muskler och atletiskt kropp"

"Inte bara det, hon är grymt stark! Jag har sett henne sparka, det är hårt"

"Hon har ju mer muskler än mig, vågar inte ens gå på hennes boxklass"

 

Det här var ett par killar som hade stått utanför gruppsalen och tittat på mig när jag hållt mitt gruppass igår. En kollega hade hört dessa killar säga detta, det är kul att jag kan skapa intryck (mindre kul att de inte vågar sig på mina klasser) - men alla är välkomna! Det enda kravet jag har på dig som deltagare är att bli svettig, trött och göra ditt allra bästa.

 

"Dina boxklasser är superkul att vara med på"

"Vi pratade om dig, att du är så himla stark och vältränad"

"du tar i som ingen annan, det är häftigt att se"

 

En deltagare kom fram och berättade detta för mig. Jag blir så otroligt glad att få höra positiv feedback och att jag kan inspirera någon. Det är mina deltagare som gör mina pass, när de verkligen kämpar och fokuserar på att slå rätt. Jag som intrutkör vägleder bara, försöker peppa och motivera mina deltagare, men kraften det sitter i dem! Känner du dig nyfiken att delta på mitt pass? Kom på torsdagar, du är alltid välkommen. Jag försöker skapa en sammanhållning på mina klasser, att vi arbetar som ett team, lag, att vi hejar och utmanar varandra. Vi arbetar i par men också i hela grupper. Har du ingen vän du kan gå med, så finns alltid jag att köra med.

Taggar:

Dela på Facebook
Please reload