DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

DETTA ÄR JAG TACKSAM FÖR

Lika mycket som jag kan irritera mig på när människor konstant skriver om hur tacksamma de är för de små sakerna i livet, kan jag lika mycket förstå hur viktigt det kan vara ibland att fundera över vad som känns bra i livet. Vad man känner sig tacksam över. Jag lever i en konstant dyster melodi i mitt huvud och jag behöver oftast något eller någon som trycker på pausknappen för att få lite perspektiv på mitt liv. Jag är ju en filosof, inte en professionell sådan, men jag gillar att tänka på overkliga ting eller alternativa sanningar och det är också det jag mest tycker om att skriva. 

 

Vad känner jag mig tacksam över? 

 • Jag känner en tacksamhet över att jag får leva i detta land, att jag har möjligheten att forma mitt liv precis som jag vill. Att jag slipper ägna mitt liv till att fly från krigsdabbade länder. 
   

 • Jag känner en tacksamhet över att jag föddes frisk och har ett starkt immunförsvar 
   

 • Jag känner en tacksamhet över att jag har fått min dotter. Förut kunde jag tänka tillbaka hur det skulle vara om jag fick göra om mina val i livet. Förut kunde jag önska att gjorde annorlunda, men nu när hon finns, kan jag inte tänka tillbaka längre. För alla val i livet har lett mig till henne, och hon ger mig mening att leva. 
   

 • Jag känner en tacksamhet att min adoptivfamilj bryr sig om mig trots att jag beter mig mindre bra emot dem ibland. 
   

 • Jag känner en tacksamhet över min älskade pojkvän, som verkligen är min trygga punkt i livet.

Känns bra att tänka på detta när de känns lite extra grått. 

 

Dela på Facebook
Please reload