DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

JAG BEHÖVER MYCKET ENSAMTID

Det svänger snabbt i mitt humör och det skrämmer mig att jag inte riktigt kan kontrollera det. När jag har varit iväg och gjort trevliga saker blir jag extremt trött efteråt. Jag behöver lägga mig i sängen och koppla bort hjärnan. Det kan vara att se på en film, slö scrolla på mobilen, spela piano, äta mat eller skriva ett blogginlägg. När jag inte får tillfälle att bara få koppla bort allting så får jag en okontrollerad frustration och ångest som gör att ALLT som jag någonsin känt eller känner irritation, frustration och ledsamhet över kommer som en våg och allt från den fina stämning som fanns innan är som bortblåst. Det blir såhär varenda gång. Jag behöver få vara SJÄLV. Få ladda om mina batterier, men jag har inte fått den möjligheten på flera år. 

 

Jag är en introvert person och behöver ha mycket ensam tid. Jag behöver känna att jag inte missar någonting när jag avstår från att vara med någon. I min familj, missar man alltid någonting för att alla vill göra någonting hela tiden. Jag orkar inte med det tempot och det är så ofta som jag känner att jag behöver vara ensam, för jag klarar inte av alla intryck, förväntningar från människor. Jag blir hela tiden påmind om de saker som jag inte klarar av eller hinner med. Jag arbetar i ett mycket långsammare tempo än de flesta och nöjer mig väldigt ofta med det simpla, och det får mig att känna en otillräcklighet inför andra. Just nu vill jag bara ta avstånd från hela världen och vara i mitt egna lilla hus, med mina egna rutiner. 

 

Nu är jag ensam en liten stund och det känns himla skönt, tills jag inte vill vara det längre, då kommer ångesten tillbaka över att jag är ensam. Det är konstant två olika känslor som drar emot varandra hela tiden inom mig som gör att jag inte vet vad jag vill eller känner. Jag förstår inte, varför allting det jag gör blir så himla omständigt, när det är så enkelt. När jag inte har ätit på ett tag så blir allting mer påtagligt, så jag kanske behöver lära mig signalerna när jag börjar bli hungrig så min ångest inte behöver växa sig så stark varenda gång. Jag tänker gå ner och göra lite mat. 

 

Hejdå! 

Dela på Facebook
Please reload