DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

FEM ÅR TILLSAMMANS

Idag är det fem år sedan min partner hittade mig och blev kär i mig. Han har gett mig en trygg och stabil grund att stå på. Han har gett mig en fin familj och släkt. Han har gett mig det finaste i världen, vår dotter. Du ger mig hela tiden det jag behöver och du försöker alltid göra mig glad. Du är alltid den som orkar lite mer, den som alltid håller humöret uppe. Det gör mig så himla glad och tacksam. För varje år som gått har jag växt mig starkare med dig, vi har tillsammans växt oss starkare. Låt oss vara vi föralltid.

 

Inte hade vi någon aning om att de första åren i vårt förhållande skulle besluta oss för ett gemensamt barn, men någonting förändrades och fyra år senare kom vår älskade dotter. Det har verkligen satt oss på prov, men du har alltid visat att du vill vara kvar, att du tror på oss och det skapar en stor trygghet hos mig.

 

Det finns en självklarhet hos dig att behandla andra med respekt och rättvist. Du är alltid beredd att hjälpa till och dela med dig av det du äger och kan. Du är alltid stöttande och aldrig begränsande i mina val. Du ser oss som jämlikar och har värderingar som stämmer överens med mina. Det finns en stor trygghet i att du aldrig skulle göra någonting elakt mot mig. Varje gång jag tittar på dig så känner jag alltid; WOW, vilken snygging! Du är min drömkille och har allt det jag önskar utav en partner. 

 

Jag älskar dig, puss!   

 

Dela på Facebook
Please reload