DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

GLÖMT BORT VEM JAG ÄR

Det känns som att jag skalas av ett lager av min livslust varje dag. Jag var "gladare" förut (vad jag kommer ihåg) men när jag läser tillbaka till mina gamla inlägg här och var mådde jag precis lika dåligt som jag gör nu. Däremot minns jag inte att min ångest var såhär stark, aldrig har jag känt en sådan har ångest förut. Jag har ingen lust till någonting längre. Det känns som att jag har kvävt allt hopp inom mig om att jag kan bli något, för att jag känner mig inte tillräckligt bra. 

 

Jag kommer inte ihåg hur jag var som person förut. Just nu kommer jag bara ihåg när det var dåligt. Det är som att det aldrig har funnits en tid i mitt liv där jag har mått bra. När skrattade jag äkta senast? När visade jag kärlek mot min pojkvän? När ställde jag upp för en vän? När uppskattade jag att göra någonting? När kände jag att livet leker senast? Jag vaknar varje morgon med en oförklarig irritation och hela dagen är i en dyster melodi. Jag skapar ingen glädje runt omkring mig, såklart kommer ingen säga något positivt om mig då? Det är som att all min energi är borta och jag bara vaknar, tar mig igenom dagen, somnar och börjar om. 

 

Förr. 

 • Tränade jag regelbundet

 • Bodde jag ensam/var mycket ensam 

 • Jag kände lust till att skriva, blogga, filma och redigera videos. 

 • Jag kände lust till att göra saker

 • Jag kände lust till att vara med vänner

 • Jag var mer kärleksfull, omtänksam och hjälpsam 

 

Nu. 

 • Tränar nästan ingenting alls

 • Bor konstant med någon/aldrig ensam 

 • Ingen lust till att filma, redigera videos

 • Ingen lust till att göra saker

 • Ingen lust att vara med vänner

 • Svårt att visa kärlek/glädje/uppskattning 

 

Den här olustheten har växt sig starkare för varje månad som gått. Jag vet inte hur länge sedan det var jag kände en motivation, drivkraft till att skapa, förändra, göra någonting. Det enda jag har lust med är att äta, och det ger mig ångest att jag äter så mycket. 

 

Har jag hamnat i en djup depression? 

Dela på Facebook
Please reload