DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

USCH, FÖR INSEKTER!

Jag tycker verkligen inte om insekter eller kryp för den delen. Det är en utav anledningarna till varför jag helst vill vara inne hela sommaren. Kommer de in i mitt hus som är mitt revir så ska de ut så fort som möjligt eller elimineras. När jag är utomhus är jag på insekternas och krypens revir och jag försöker hålla mig undan. Jag tycker inte om att döda insekter eller kryp i onödan och känner mig alltid så hemsk när jag kallblodigt slår ihjäl en mygga, flyga eller en spindel. Getingar, bin och humlor är jag mest rädd för och dem försöker jag i största möjliga mån undvika. De vågar jag inte heller döda inomhus, utan öppnar ett fönster och gömmer mig i ett annat rum tills den har hittat ut. Jag verkligen HATAR insekter och kryp! 

 

Det hjälper inte att jag lever i en trädgård där alla insekter och kryp älskar att få vara. Det är blommor, växter och träd som ger dem mat och husrum. Hela trädgården surrar av humlor och bin, hela marken är täkt av myror och småkryp. Varje växtblad kryllar det av små små spindlar. Varje natt inbillar jag mig att det är fullt med fästingar i min säng, spindlar på min kropp och getingar i håret. Jag får panik. 

 

Jag vill vara naturens vän och välkomna allt som har med naturens ekosystem att göra, jag vill verkligen kunna njuta av den mäktiga skogen med dess djur, men jag är så fruktansvärt RÄDD för skogen. Fruktansvärt äcklad av alla insekter och kryp. Det jag tycker om är ekorrar och fåglar, de vill jag gärna ha som vänner. 

Dela på Facebook
Please reload