DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

LÄSER DU MIN BLOGG?

När jag beslutade mig för att publicera denna hemsida var tanken att det skulle vara en ren och skär hälsoblogg. Jag skulle dela med mig av all kunskap inom träning och hälsa samt driva mitt egna företag på anvandkroppen.com, men mycket har satt stopp för mig mentalt och haft svårt att hitta en rutin för att få det att fungera. Alla inlägg jag skrev kändes krystade och var aldrig nöjd över hur de var gramatiskt skrivna. Kände bara en press på att lägga ut läsvärda inlägg och förstod mig aldrig på SEO (hur man får klick via google). Tiden räckte aldrig till för att skriva bra inlägg då jag behöver lugn och ro för att skriva. Att vara föräldrarledig och försöka ägna någon tid till sig själv är en ekvaktion som inte går ihop. Jag började bara må dåligt över min hemsida så jag lade ner den idén om att sprida bra träningsinspiration och ville bara skriva om mina egna tankar och känslor om livet.

 

Designen på denna hemsida har varierat enormt och jag har tillslut hittat en layout som verkligen känns rätt. Inspirationen till att skriva flödar då jag mest skriver det som dyker upp i huvudet. Inga krav på speciella inlägg. Jag vill inte heller ta några egna bilder, fokuset på min blogg är texten. Däremot försöker jag hitta bilder som relaterar till de texter jag skriver. Just nu använder jag den här hemsidan som självterapi. 

 

Förut delade jag med mig av mina inlägg på sociala medier och fick några visningar per inlägg. Nu har jag slutat göra reklam för den samt tagit bort adressen så den inte är lätt att hitta via mina sociala medier. Trots det så visar min statistik att min hemsida får visningar samt på mina inlägg. Jag är väldigt nyfiken på vilka som läser min blogg. Kommentera gärna här nedanför eller via min chatt om varför du besöker och läser min blogg. För just nu leker jag med tanken att INGEN läser den och det känns skönt. Jag kommer nog tvinga mig själv att hålla min blogg "hemlig" just för att inte skapa någon prestationsångest. 

 

Läser du min blogg? Berätta gärna varför! <3 

Dela på Facebook
Please reload