DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

DJUPT LEDSEN

Oftast känner jag mig bara tillbesvär. Det känns som att jag inte gör någon speciell nytta i någons liv. Det känns som att jag inte kan glädja någons liv med min vänskap, med min kärlek eller med min närvaro. Det känns som att alla har det så mycket bättre när jag inte är med. Aldrig ler, skrattar min sambo så mycket som han är med andra. Just nu känns det som det vore bäst om jag tar avstånd. Låta de runtomkring mig slippa "oroa" sig över mig. Slippa känna att det bara är negativitet med mig. Jag känner mig så fruktansvärt värdelös och inte ens när jag är borta i flera timmar blir jag saknad. Ska jag behöva dö för att bli det. 

Dela på Facebook
Please reload