DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

NY ANSTÄLLNINGSFORM

För ett par månader sedan bestämde sig min arbetsgivare att ingen anställd får arbeta under åtta timmar i veckan. Det innebar att jag blev tvungen att välja en ny anställningsform och fick tre olika alternativ att välja mellan. Ingen av alternativen kändes lockande för mig och känner mig missnöjd över förändringen. Jag är supernöjd med de tider och dagar jag arbetar nu och det känns bara betyngande att skriva på det nya kontraktet. Det som känns extra tungt är att jag gjorde mitt val utefter vad min handledare berättade och nu i efterhand så stämmer ingenting överens med det hen berättade för mig. Det är inte alls de tider, dagar eller arbetsuppgifter som jag föreställt mig. Tycker inte det känns okej att de bestämmer över mitt huvud vad jag ska göra och inte. Hoppas på att jag får något annat jobb snart så jag kan säga upp mig. 

 

Dela på Facebook
Please reload