DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

INSKOLNING

 

Denna vecka är det inskolning på förskolan och idag ska vi lämna våra barn en hel dag på förskolan. Det känns i hela hjärtat när jag lämnar min dotter gråtandes vid lämningen. Jag är rädd för att jag skadar hennes självkänsla för all framtid. Barn som gråter visar vad de känner. Att lämna ett barn som gråter är ett svek mot dem. När de väl slutar gråta har de gett upp, accepterat och förlorat tillit, de har inte vunnit trygghet. Jag vill gärna veta om de på förskolan har någon forskning som stödjer deras metod med korta och abrupta avsked. Nästa vecka på måndag kommer min sambo få lämna. Han har lättare att berätta vad han tycker inför andra och kan förklara på ett pedagogiskt sätt hur vi vill göra våra avlämningar mer trygga för vår dotter. 

Dela på Facebook
Please reload