DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

DET ALLVARLIGA BÖRJAR

 

Det kanske är något fel på mig som aldrig klarar av att vara tillfreds med livet. Varenda gång jag får det berättat till mig så känner jag "men jag kanske inte ska vara här, jag kanske bara ska komma fram när jag är på mitt bästa humör och gömma mig när jag inte är det" - att bli älskad trots sina brister verkar inte gälla för mig. Jag är bara en belastning som betungar människors liv. Jag känner mig som en belastning inför mig själv och funderar ofta på att bara vandra vidare. Om jag inte hade haft mitt barn skulle de alternativet vara väldigt nära till hands. Jag är trött på hur mitt liv är och hur jag aldrig lyckas ta mig till det bättre. Nu finns jag till för mitt barn och ser verkligen framemot att få uppfostra och leva med henne.

 

Nästa vecka börjar allvaret. Jag börjar ett nytt jobb som kommer räcka till årets slut. Det är fyra månaders helttidslön och det känns ändå rätt ok. Får hoppas på att jag kommer trivas med mina arbetsuppgifter och att arbetsgivaren tycker jag är bra nog för att ge mig ett förlängt kontrakt. Vet redan nu att det kommer bli väldigt tufft för mig, men det är bara att köra huvudet i sanden och köra på. Tanken är att börja med träningen igen och kommer köra igång med den när det har gått två veckor inpå mitt arbete för att vänja kroppen med belastning.

Dela på Facebook
Please reload