DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

HITTA LÖSNINGAR

Det har aldrig varit så tydligt för mig hur pass mycket mer ångesten och stresen tar över mig när det har varit en tung arbetsvecka, mycket social interaktion och roliga aktiviteter. Jag har kommit i säng mycket senare än vad jag brukar och det har bidragit till att min ångest har varit hemsk. Blir alltid lika förvånad över hur mina känslor kan vara så starka och kännas så äkta för att sedan dagen efter med bra sömn bara slå om till att inte kännas något. Jag kan verkligen se ett samband att min ångest och stress ökar vid för mycket aktiviter bra som dåliga. Idag mår jag mycket bättre och känner mig stark och hoppfull. Inte vill jag dö, jag vill leva. Men jag måste lära mig själv att lyssna när psyket säger "STOPP, DET RÄCKER!" för min själ orkar inte med alla bitar i livet.

 

Nu är jag tillbaka på min stig och kan längta och vara tillfreds med hur mitt liv är och kommer att bli. Nu behöver jag bara lokalisera det som skapar stress i min vardag för att sedan hitta lösningar för att unvika stressen.

 

LÖSNINGAR

Försöka plocka undan all disk kvällen innan för att kunna komma ner på morgonen därpå utan att få ångest över att det ligger disk och saker framme.

 

Införskaffa mig ett par mysiga tofflor som gör att jag inte behöver känna den smuts min hund drar in under mina fötter. Det kan skapa mycket stress, irritation och ångest.

 

Alltid sova med någonting på. Få införskaffa en mysig och snygg pyjamas. Har alltid svårt att bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på mig på morgonen och vill helst bara kliva upp och starta dagen.

 

Organisera och strukturera upp rum för rum. Så att allt här hemma har en utvald plats, utmärkt med namnlappar så det blir tydligt och enkelt att hitta. Det kommer alltid se snyggt och städat ut.

 

Börja veckoplanera med hela familjen och ha färdiga matlådor, matlistor inför veckan.

 

Jag vet vad som behövs göras för att trivas och må bra. Det är bara att försöka ta ett steg i taget och arbeta mig fram till ett hem där jag trivs. Dock måste jag få tillåtas att ha bakslag och ligga i sängen och ha ångest ibland, utan att det ska bli värsta grejen över det.

Dela på Facebook
Please reload