DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

ATT ARBETA HELTID

Det känns bra med att arbeta heltid när jag får göra samma sak varje dag. Det infinner sig ett lugn inom mig och det känns som att jag har kontroll över min arbetssituation. Jag tycker om att få ansvara för ett eget område och arbeta självständigt. Min stress ökar rejält bara av vetsakpen att jag kommer att få byta runda förr eller senare. Jag önskar att de kunde lova mig att få ha samma runda hela tiden. Hela mitt inre blir i obalans när rutiner förändras och jag finner verkligen en stor trygghet i att få göra samma sak varje dag på mitt arbete. Hoppas att jag får stanna kvar ett år så att jag kan spara ihop lite pengar inför kommande skolstart nästa år.

Dela på Facebook
Please reload