DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

ATT ÄLSKA OCH FÖRLORA

 

Nu var det länge sedan jag skrev här på min älskade blogg. Jag tycker verkligen om dig och jag glädjer mig över att du alltid finns här, redo för att publicera när jag vill. Att älska matriella ting har alltid varit min grej, jag älskar det som inte är mänskligt väldigt starkt. Osjälsliga ting kan inte svika, men likt förbannat kan de sluta finnas. Jag kan känna en stark kärlek och lycka till ett objekt över att det ska tas ifrån mig. Låt mig få älska längre än bara några sekunder, låt mig få känna hopp än bara några få hundra delar, sluta ge mig mikrosekunder av glädje. Låt mig få känna livslust längre än ett halvt andetag. Konstraterna blir allt mer skarpare och det känns som ett hån att visa hur bra livet kan kännas, när det tas ifrån mig lika snabbt. Det skapar rädsla, det skapar kontroll, det skapar en destruktivitet.

 

Det faschinerar mir hur kroppens hormoner och genuppsättningar styr hur vi mår. Att ens personlighetsdrag gör det kättare för oss att känna mer negativa känslor än andra. Vi människor föds med olika personlighetsdrag som gör att vi antingen är introvert eller extrovert. Båda dragen medför positiva som väl negativa egenskaper. Ingen utav de två personligheterna är bättre än den andre. Utan de båda kompletterar varandra väldigt bra. Synd att samhället primierar de extroverta draget mer och utesluter personer som inte är lika extrovert. Med denna insikt tar jag allt med en nypa salt när det kommer till personer som uttrycker sig att det bara är att tänka positivt så löser det sig. Jag tror mer på att erkänna sina svagheter och hitta verktyg att hantera dem samt stärka upp sina styrkor mer.

 

Det var mina tankar för dagen. Hörs i morgon!

Dela på Facebook
Please reload