DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

HÅLL DIG BORTA

 

Nu var det flera månader sedan jag skrev här på min vackra blogg. Jag har på senare tid fått en känsla av att börja skriva här igen, trodde jag aldrig mer skulle göra det, men jag har kommit i en period där det inte känns helt bra inom mig och då får jag alltid lust att skriva av mig.

 

Jag har velat fram och tillbaka om jag ska göra denna blogg offentlig (dela mina inlägg på sociala medier), bloggen är redan öppen för vem som helst att klicka in, men jag gör ingen reklam för den. Varför jag tvekar är för att jag är rädd för att folk ska tycka att det jag skriver är för deprimerat, konstigt eller ointressant. Jag har väldigt lätt för att skriva personligt, speciellt om mina känslor. Ibland kan även jag tycka det jag skriver är för personligt att dela. Jag behöver få skriva personligt men också om andra ämnen som träning, böcker, samhälle, föräldrarskap och vardag. Alla inlägg om det skulle jag kunna dela med mig av, men jag vill inte att någon ska läsa mina personliga inlägg. 

 

Det känns som att jag gör det bäst om jag håller mig borta från social medier. Det känns som att det skulle vara bäst om jag inte befann mig bland folk överhuvudtaget. Jag ska helt enkelt bara hålla mig borta från allt och leva mitt liv i ensamhet. Jag passar inte in någonstans. 

 

Dela på Facebook
Please reload