DE MEST LÄSVÄRDA INLÄGGEN

LÄSER DU MIN BLOGG?

29/07/2018

1/7
Please reload

SENASTE INLÄGGEN
Please reload

BLOGGENS ARKIV
Please reload

UTAN MIN DOTTER

 

Hela denna vecka har det känt som semester efter varenda arbetsdag. Nu är det bara en arbetsdag kvar (fredag) och sedan är det två veckor med semester. Det känns skönt att inte behöva vara på arbetet ett tag - ser fram emot att vara ledig med resten av familjen, då de redan har påbörjat sin semester.

Familjen åkte iväg redan på förmiddagen idag för att tälta borta en natt. Leah har sovit i tält en gång tidigare och det var förra sommaren vid en badstrand. Det gick bra och hon sov bra under natten. Detta kommer vara den första natten som jag sover utan min dotter. Varenda natt sen hon föddes har Leah sovit hos mig, känns väldigt tomt och ovant att inte ha henne här hos mig. Jag är såklart mycket glad för Leahs skull att hon får uppleva äventyr med sin pappa och storebror. Men saknar, saknar Leah.

Jag är nöjd över att fått en hel eftermiddag och kväll helt för mig själv. Det var verkligen på tiden att få lite egen tid - jag älskar att få vara själv hemma!

Dela på Facebook
Please reload